Hotel Senium je dom za osobe treće životne dobi koji se smjestio u Svetoj Nedelji.
Nudimo Vam visoku razinu standarda stanovanja, profesionalno i ljubazno osoblje te 24-satnu medicinsku skrb. Sobe su opremljene po najmodernijim standardima.

close

“Osigurajte svojim najbližima sretnu i bezbrižnu starost uz ugodan smještaj i profesionalno osoblje koje će im zadržati osmijeh na licima.”

O Nama
Hotel Senium specijalizirani je dom za osobe treće životne dobi! Kvalitetan ambijent i vrhunsko medicinsko osoblje čine nas vodećima u ovoj djelatnosti. Naš tim čine stručnjaci iz medicinskog sektora (njegovateljica, medicinska sestra, viša medicinska sestra) te ostali suradnici (kuharica, čistačica).

Hotel Senium sadrži 11 soba od toga 9 dvokrevetnih i 2 jednokrevetne. Svaka soba ima svoj prilagođeni wc, uz to sadrži wc za posjetitelje, te wc i garderobu za osoblje. Profesionalna kuhinja u kojoj će naše kuharice pripremati zdrava jela te specijalitete prema željama štićenika s namirnicama iz prirodne proizvodnje (opg-a), te lijepa blagovaona s pogledom u kojoj će svi zajedno provoditi kvalitetno vrijeme. Dom sadrži veliku terasu s pogledom za uživanje u miru i toplim danima. Za sve posjetitelje osiguran je veliki parking. Svim korisnicima doma osiguran je internet, dnevne novine, televizori, radio, te ostali mediji.

Gdje se nalazi Hotel Senium?
Hotel Senium prvi je ‘hotelski dom’ za osobe treće životne dobi u Hrvatskoj. On se nalazi u Svetoj Nedelji. Neposredna blizina autoceste, dostupnost iz više smjerova. Valja naglasiti da se nalazimo samo 3 km od grada Zagreba, isto toliko od Samobora, a granica sa Slovenijom nam je također u neposrednoj blizini. Manje od deset minuta dovoljno je da iz Slovenije stignete do Hotela Senium.

Primamo li više članova jedne obitelji?
Svakako primamo. Nudimo apartmanski smještaj u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa ili bez balkona. U sobama se nalaze: komforni madraci, individualni klima sustav, direktni telefon, pristup internetu, detektor dima, kupaonica s tušem, TV prijemnik.
Svakom korisniku pristupamo individualno. Članovi iste obitelji, ili supružnici su svakako dobrodošli u Hotel Senium.

Kako mogu dogovoriti sastanak s Vama?
Stojimo Vam na raspolaganju od 0-24 h. Možete nas kontaktirati na više načina.
Pošaljite nam svoj mail na dom@hotel-senium.eu.
Koristimo i društvene mreže, a prije svega komuniciramo putem telefona tako da nas možete kontaktirati na 00385 95 512 9770.
Spremni smo vam izaći u susret i doći na sastanak u Vaše mjesto stanovanja.

Naša misija i vizija
Naša misija je osigurati dostojnu brigu i smještaj osobama treće životne dobi, te im omogućiti da specijalne godine provedu na što bolji način upravo kako i zaslužuju. Osiguravamo našim klijentima razonodu kroz sportske aktivnosti, izlete, događanja u domu i ostalo.
Osobe treće životne dobi zaslužuju visok standard života, brigu i razonodu svakog dana kako bi poboljšali samu kvalitetu života u trećoj životnoj dobi. Uz vrhunski smještaj i kvalitetnu medicinsku osiguravamo svakom pojedincu kao i za cijelom timu štićenika kvalitetan i sretan život.

ZAŠTO SMO DOBAR IZBOR ZA VAS?

VISOKI STANDARD USLUGE
Ponosni smo na naše standarde skrbi o našim korisnicima. Naše osoblje je profesionalno i ljubazno, a njihova predanost ovom poslu pruža vrhunske rezultate.

HOTELSKI SMJEŠTAJ
Hotel Senium jedini je dom za osobe treće životne dobi izgrađen prema hotelskim standardima.

VRHUNSKA OPREMA
Prilagođena oprema, toaleti, sobe, kuhinje i okućnica za korištenje korisnicima.

NEKA STAROST POSTANE NOVA MLADOST!
U skladu s ovim motom gradimo našu poslovnu priču. Visoki standard svih usluga uz mnoge dodatne usluge zasigurno će doprinjeti odličnim rezultatima i zadovoljstvom naših korisnika.

ZADOVOLJNI KLIJENTI
Zadovoljni klijenti naša su misija, vizija i cilj.

OSOBE TREĆE ŽIVOTNE DOBI ZASLUŽILE SU NAJBOLJE
Godine iskustva koje naši djelatnici imaju rezultirale su odličnim idejama koje se svakodnevno provode u dijela. Proslave rođendana, blagdana, razni izleti i dodatne usluge samo su dio svakodnevnice života u Hotelu Senium.

EUROPSKI DOM ZA OSOBE TREĆE ŽIVOTNE DOBI
Naš dom i naši djelatnici specijalizirani su za prijam osoba iz svih susjednih zemalja pa i šire. Poznavanje standarda kvalitete i poznavanje jezika, i često jeftinija usluga dobar su razlog da osobe izvan Hrvatske razmisle o boravku u Hotelu Senium.

NAŠA MISIJA
Postavljanje visokih standarda u smještaju osoba treće životne dobi naša je misija. Ponosni smo što jedini u ovom dijelu Europe nudimo ovako kvalitetan sadržaj.

MEDICINSKA SKRB
Naši korisnici imaju 24-satnu medicinsku skrb

SANITETSKI PRIJEVOZ
Našim korisnicima po potrebi organiziramo sanitetski prijevoz

PROFESIONALNOST
Naši zaposlenici su vrhunski profesionalci

VRHUNSKI SMJEŠTAJ
Hotelski smještaj za osobe treće životne dobi

Usluge objekta

Kapacitet:

20 kreveta

Smještaj:

Jednokrevetne i dvokrevetne sobe

Skrb o nepokretnim osobama:

Na upit

Skrb o pokretnim osobama:

Da

Skrb o psihički bolesnim osobama:

Na upit

Mogućnost dnevnog boravka:

Na upit

Usluge pomoći u vašoj kući:

Na upit

Mogućnost smještaja u sobe sa balkonom. Apartmanski smještaj. Smještaj supružnika.

Kontaktirajte objekt

Naše posebne pogodnosti i usluge

Sanitetski prijevoz

Direktni telefon

Tv prijemnik

Svaka soba sadrži kupaonicu sa tušem

Individualni klima sustav