Map Search

0.1 km
Pretraga

Razmislite o Vašem povjerenju nama

Naš dom je usklađen sa svim pozitivnim propisima Republike Hrvatske i svim standardima europske unije i jedini je na ovome području s certifikatom dodjeljenim od strane Ministarstva nadležnog za pitanje udomljavanja starijih i nemoćnih osoba za koje se, u ovom užurbanom vremenu ne stignu brinuti njihovi bližnji. 24 satnu brigu o korisnicima vodi medicinska sestra, dvije njegovateljice i članovi obitelji.

Obiteljski dom Turković je suvremeno opremljen dom sa medicinskim krevetima na daljinsko upravljanje, ormarićima sa stolom za objedovanje za nepokretne osobe kao i sa svom opremom i medecinskim pomagalima.

MISIJA

Misija Obiteljskog doma “Turković” je život osoba treće životne dobi i osoba kojima je potrebna stalna medicinska skrb učiniti što kvalitetnijim. Kvalitetu realizirati prvenstveno ugodnim smještajem uz nastavak aktivnog života u dodiru s netaknutom prirodom. U “zlatnim godinama” poticati zadovoljstvo uz pomoć stručnog osoblja koje je stalno na raspolaganju.

VIZIJA

U našem domu svi štićenici imaju pravo na novi život, druženje, osmjeh, nova prijateljstva, zdravlje, zadovoljstvo i njegu.
Želimo pružiti sigurnost i dom te steći povjerenje osoba koje će kod nas boraviti u visokim standardima koje smo postavili- Ivica Turković

Dom se nalazi na mirnom i tihom mjestu okružen zelenilom.
Dom ima sve potrebno osoblje kao što je medecinska sestra, tri njegovateljice i educirani članovi obitelji koji se brinu o korisnicima 24 sata dnevno.
Hrana se priprema u domu iz vlastite proizvodnje.
Dom se nalazi u Plaškom kraj Ogulina.
Cijena smještaja je 3000 kn za sve korisnike doma.

GDJE SE NALAZIMO?

Silaskom s autoceste Zagreb, Rijeka – Split na odvajalištu Ogulin skrećete lijevo prema Oštarijama. Prođete Oštarije i Josipdol te nastavljate lijevo prema Plitvičkim jezerima, Saborskom i Plaškom. Prolazite kroz centar Plaškog i pratite glavnu cestu, a po prelasku željezničke pruge nailazite na mali most gdje skrećete desno.

Za sve potrebne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Adresa

Our Address:

Vera 184, 47304 Plaški

GPS:

45.0775463, 15.3692353

Planiraj Moju Rutu

Ostavite recenziju

captcha-input
Cijena
Lokacija
Osoblje
Usluga
Prehrana
Publishing ...
Vaša ocjena je uspješno poslana
Molimo vas da ispunite sva polja
Captcha check failed
Lijep pozdrav, imate li pitanje?