Mapa Pretraga

Map Search

0.1 km
Pretraga

Obiteljski dom Rupčić – O nama

Obiteljski dom Rupčić smješten je u Ogulinu, malom gradu na polovici puta između Zagreba i Rijeke, povezan je autoputom ali ipak dovoljno miran grad s čistim okolišom i predivnom prirodom.
Ono po čemu je poseban jesu jezero Sebljaci, Đulin ponor i planinski masiv Klek.
Naš obiteljski dom smješten je na 2,5 km udaljenosti od centra grada i svega 1,5 km od opće bolnice Ogulin.
Nalazi se u mirnoj ulici bez puno prometa što korisnicima pruža ugodu i sigurnost prilikom šetnje. Dom je počeo s radom 2016 godine, temelj otvaranja je 11 godišnje iskustvo rada u udomiteljstvu.

Proširenjem kapaciteta na 20 korisnika zaposleno je stručno osoblje kao i članovi obitelji koji sudjeluju u svim poslovima i pružaju obiteljskog ugođaj svim korisnicima kako bi se osjećali kao članovi jedne velike obitelji.

USLUGE

Usluge koje pružamo jesu smještaj i 24 satna medicinska njega i briga za korisnika. Kvalitetni obroci iz domaće kuhinje prilagođeni svakom korisniku ovisno o njegovu zdravstvenu stanju i potrebama. Domaći kruh, salata iz vrta koju su sami korisnici sadili, kruške, aronija lješnjaci iz vlastitog voćnjaka samo su neke od naših prednosti. Korisnicima su osigurani tri glavna obroka i jedan među-obrok, glačanje posteljnog i osobnog rublja, briga o higijeni, usluge frizera i pedikera, svakodnevna tjelovježba, zdravstvena i psihološka pomoć, vožnja doktoru, ukoliko korisnik bude hospitaliziran redoviti obilazak u bolnici.

SMJEŠTAJ

Kapacitet doma je za 20 korisnika na raspolaganju su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe u prizemlju ili na katu kuće. Prostor je prilagođen za kretnje osoba s poteškoćama u kretanju s rukohvatima, rampama i gusjeničarom za stepenice. Također sobe su opremljene ortopedskim krevetima na električni pogon te ortopedskim ormarićima.

Oko doma korisnici imaju prostora za šetnju, klupice za odmor, vrt i voćnjak te ukoliko žele mogu sudjelovati u radovima u voćnjaku ili na vrtu. Time se korisnici osjećaju korisni i zadovoljni što na njih djeluje kao radna terapija.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

09:00 - 17:00

Utorak

09:00 - 17:00

Srijeda

09:00 - 17:00

Četvrtak

09:00 - 17:00

Petak

09:00 - 17:00

Subota

-

Nedjelja

-

Kontaktirajte nas
Planiraj Moju Rutu

Ostavite recenziju

captcha-input
Cijena
Lokacija
Osoblje
Usluga
Prehrana
Publishing ...
Vaša ocjena je uspješno poslana
Molimo vas da ispunite sva polja
Captcha check failed
Lijep pozdrav, imate li pitanje?