Za sva pitanja slobodno pošaljite email ili nazovite!

dom@dom.hr / 095 385 4465

Napravite prvi korak. Kontaktirajte nas!

Spremni smo Vam pomoći u svakom trenutku i odgovoriti na svaki Vaš upit.
Pošaljite nam email preko donjeg formulara ili direktno na email dom@dom.hr

Što je web stranica www.dom.hr?

Web stranica Dom.hr je katalog domova za starije i nemoćne koja sustavnim i kategoriziranim prikupljanjem informacija o domovima nastoji olakšati snalaženje i pronalazak doma onima kojima je to potrebno. Kako je prvenstveni kriterij za pronalazak doma budućim štićenicima lokacija prebivališta, fokusirali smo se upravo na to. Na naslovnici su odmah domovi istaknuti na karti. Nećete nam zamjeriti što je fokus karte na području Zagreba, ipak je najveća koncentracija domova upravo na tom području. Nadalje, kartu je lako pomicati a namjera nam je obuhvatiti sve domove u Republici Hrvatskoj, poliklinike, zdravstvene ustanove, dobavljače medicinske opreme i pomagala. Jedinstveno mjesto koje pomaže u pronalasku domova i opreme.

Kome je namijenjena?

Web stranica Dom.hr je namijenjena prvenstveno uvrštavanju domova za starije i nemoćne u Republici Hrvatskoj, kao i specijaliziranim zdravstvenim ustanovama, poliklinikama, dobavljačima, uvoznicima i distributerima medicinske opreme i pomagala

Misija i vizija.

Imate dom za starije i nemoćne? Teško dolazite do korisnika a sve ste učinili kako bi ih privukli?
Mi Vam možemo pomoći u tome. Specijalizirana smo stranica za oglašavanje domova za starije.
Naša je misija obuhvatiti sve domove, prezentirati ih potencijalnim korisnicima i pružiti najtočnije informacije. Svaki registrirani korisnik u svakom trenutku može izmijeniti svoju stranicu doma, dodati ili promjeniti opis, dodati fotografije, ili izmijeniti kontakt informacije. Vaš oglas je Vaša prezentacija.
Točnost informacija je vrlo važna, stoga kontaktne brojeve telefona i email adresu održavajte ažurnima.
S obzirom na tešku gospodarsku situaciju nemojte propustiti priliku iskoristiti besplatno oglašavanje u trajanju od 30 dana. Produžavanje oglasa je moguće uz plaćanje, čak i mjesečnim ratama, samo kako bi Vam olakšali poslovanje.

Ne dopustite konkurenciji da Vas prestigne. Svjesni ste da ukoliko niste prezentirani na internetu, zapravo ne postojite kao institucija.

Potraga budućih korisnika za smještajem u domovima počinje na internetu, a naša je web stranica prva stanica.

Partneri