Radijus: Isključi
Radijus:
km Set radius for geolocation
Pretraga

Dom.hr je online katalog koji pruža mogućnost uvrštenja i reklamiranja Domova za starije i nemoćne

Od naših prednosti izdvajamo:

 • Prilagođenost stranice stolnim računalima, mobilnim uređajima ili tabletima
 • Jednostavna pretraga i brz pronalazak domova i informacije o domovima za starije
 • Istaknutost domova za starije i nemoćne na karti
 • Oglašavanje na društvenim mrežama
 • Besplatna poveznica prema vašoj web stranici (povećava se posjeta vaše stranice)
 • Brz rast posjećenosti kataloga za starije i nemoćne
 • Mogućnost objave malih oglasa (traženje uposlenika, prodaja, kupnja i sl.)
 • Kvalitetnija ali povoljnija objava vašeg objekta u odnosu na druge
 • Iskusan tim tvtke NetBIT koja je realizirala projekt

Počnite već danas!

Iskoristite mogućnost i pridružite nam se. Cilj nam je stvoriti najtočniju i najveću bazu Domova za starije. Jednostavno je registrirati se i kreirati objavu, a naš zadatak je dovoditi posjetitelje koji su u potrazi sa smještajem u Domovima. Vjerujte nam, mi znamo kako.

Kako uvrstiti objekt?

 • Upište korisničko ime i email adresu
 • Odaberite paket i način plaćanja
 • Pročitajte Uvjete korištenja
 • Prepišite sigurnosni kod
 • Kliknite Registrirajte se!
 • Pročitajte svoj Email i logirajte se
 • Kreirajte svoju objavu

Ukoliko vam je tehnički neizvodivo sami unijeti objavu pošaljite nam podatke na email netbit@netbit.hr i administratori će to učiniti za vas!

BASIC

Ovaj paket je vremenski ograničen na petnaest dana. Besplatno se registrirajte i proučite način na koji objave fukcioniraju. Sve opcije su dostupne ali se vaš objekt neće prikazati javno. Kada se odlučite na objavu jednostavno nadogradite vaš paket.
0 kn
BESPLATNO ISPROBAJTE BEZ OBVEZE I RIZIKA
Administracija samo jednog objekta
Sve su opcije dostupne osim objavljivanja
Vaš upis možete uređivati i spremiti do objave

CLASSIC

Ovaj paket je vremenski ograničen na godinu dana. Registrirajte se i nakon uplate možete uređivati i objavljivati kada to poželite. Sve opcije su dostupne ali se vaš objekt neće prikazati u istaknutim objavama. Ako se odlučite na istaknuti objavu jednostavno možete nadograditi paket.
499 kn
STANDARDNA OBJAVA U TRAJANJU OD GODINU DANA
Administracija samo jednog objekta
Sve su opcije dostupne osim istaknute objave
Vaš upis možete uređivati i objaviti kada poželite

Odgovori na najčešća pitanja

Da biste bolje razumjeli našu web stranicu predlažemo pročitati odgovore na najčešća pitanja. Naravno, ukoliko vam možemo pomoći na neki drugi način, kontaktirajte nas. Sve informacije su dostupne, brojevi telefona, email adresa te informacije o radnom vremenu.

Kome je namijenjena registracija?

Web katalog Dom.hr je namijenjen prvenstveno uvrštavanju domova za starije i nemoćne u Republici Hrvatskoj, kao i specijaliziranim zdravstvenim ustanovama, poliklinikama, dobavljačima, uvoznicima i distributerima medicinske opreme i pomagala. Posjetitelji koje su u potrazi za smještajem u domu nema potrebe da se registriraju osim ukoliko žele često pisati komentare i recenzije.

Što je web stranica Dom.hr?

Web stranica Dom.hr je katalog domova za starije i nemoćne koja sustavnim i kategoriziranim objavljivanjem informacija o domovima nastoji olakšati snalaženje i pronalazak doma onima kojima je to potrebno. Kako je prvenstveni kriterij za pronalazak doma budućim korisnicima lokacija prebivališta, fokusirali smo se upravo na to. Na naslovnici su domovi istaknuti na karti. Nećete nam zamjeriti što je fokus karte na području Zagreba, ipak je najveća koncentracija domova upravo na tom području. Nadalje, kartu je lako pomicati a namjera nam je obuhvatiti sve domove u Republici Hrvatskoj, poliklinike, zdravstvene ustanove, dobavljače medicinske opreme i pomagala. Jedinstveno mjesto koje pomaže u pronalasku domova i opreme za najstariju populaciju.

Misija i vizija?

Imate dom za starije i nemoćne? Teško dolazite do korisnika a sve ste učinili kako bi ih privukli? Mi Vam možemo pomoći u tome. Specijalizirana smo stranica za oglašavanje domova za starije. Naša je misija obuhvatiti sve domove, prezentirati ih potencijalnim korisnicima i pružiti najtočnije informacije. Svaka ovlaštena osoba odnosno predstavnik Doma u svakom trenutku može izmijeniti svoju stranicu doma, dodati ili promjeniti opis, dodati fotografije, ili izmijeniti kontakt informacije. Vaš oglas je Vaša prezentacija. Točnost informacija je vrlo važna, stoga kontaktne brojeve telefona i email adresu održavajte ažurnima. Ne dopustite konkurenciji da Vas prestigne. Svjesni ste da ukoliko niste prezentirani na internetu, zapravo ne postojite kao institucija. Potraga budućih korisnika za smještajem u domovima počinje na internetu, a naša je web stranica prva stanica.
Statistics: 3 Kategorije 20 Lokacije 23 Resursi 1 Recenzije
Lijep pozdrav, imate li pitanje?