Ultra moderan dizajn. Program za vaš dom s beskrajnim mogućnostima.

Bez potrebe za instalacijom i posebnom računalnom opremom. Možete početi s radom ODMAH. Nisu potrebna posebna znanja i vještine jer su naši programeri maksimalno pojednostavili korisničko sučelje, kako bi rad u programu bio ugodan i efikasan.

Pregledno

Maksimalno jednostavno, ali toliko moćno da zaustavlja dah!

Jednostavno

Brzo dođite do svih neophodnih informacija jednim klikom!

Opcije i moduli


Svaki djelatnik može imati svoj korisnički račun sa ovlastima

U svakom trenu možete vidjeti zastupljenost prihoda i rashoda

Program će besprijekorno raditi na svim vrstama modernih uređaja

Tvrtka NetBIT redovito vrši ažuriranja i nadogradnju programa


U svakom trenutku izvezite podatke o korisnicima ili djelatnicima

Jednostavno ispisivanje podataka o korisnicima ili djelatnicima

Komunicirajte sa kolegama internim sustavom poruka

Upravljanje dnevnim prisustvom na poslu nikada nije bilo jednostavnije


Potrudili smo se da ništa od podataka ne izgubite

Vodite evidenciju korisnika doma koji su na trajnom smještaju

Vodite evidenciju korisnika doma koji su na dnevnom smještaju

Program potpuno ispunjava upute ministarstva socijalne politike

Najdetaljniji karton korisnika

Matična knjiga korisnika ne mora biti debela masna knjiga kao u gruntovnici. S našim programom sve informacije o korisnicima su dostupne jednim klikom. Osim toga, i vaš domski liječnik može imati svoj korisnički račun te iz svoje ordinacije pogledati sestrinsku dokumentaciju i karton korisnika i prilagoditi terapiju. Mogućnosti su neograničene, a jedina granica je vaša mašta.

Najviše za vaš novac

Klijenti koji odaberu naš program dobiju web stranicu sa formularom za prijem korisnika koji je povezan s programom. Budući da je zakonski propisana evidencija zahtjeva za smještaj od strane ministarstva socijalne politike, modulom recepcija pokrili smo sve vrste zahtjeva za smještaj. Svim dijelovima web stranice se pristupa iz programa. Više ne morate tjednima i mjesecima čekati (i plaćati) da biste ažurirali podatke na svojoj web stranici.

Trebate tehničku podršku?


"Očito je da je sam program izuzetno dobar, ali brza i točna korisnička podrška tima ono je što ga čini sjajnim."Korisnik programa Pametni DOM


Korisnička podrška je jedna od naših najcjenjenijih usluga. Na sve zahtjeve za podršku odgovaramo u roku od 24 sata, svaki dan, uključujući subotu i nedjelju. Naša tvrtka NetBIT ocijenjena je najvišom ocjenom i to 5,0 na Google My Business.

Jedan program za sve evidencije

Bez obzira o kojoj evidenciji se radi, u programu smo nastojali pokriti sve potrebe za vođenje doma za starije. Osim vrlo naprednog i složenog kartona korisnika u isti je moguće unositi svu sestrinsku i liječničku dokumentaciju. Također smo dodali i sustave evidencije naplate i troškova, sanitetskog prijevoza, naplate lijekova, sanitetskog materijala ili neke specifične troškove koje svaki dom ima. Sve kategorije naplate, troškova, izdavanja možete prilagoditi svojim potrebama. Uveli smo i opciju vođenja inventara. Stoga se predmeti koji su zavedeni u inventar ili dugotrajnu materijalnu imovinu više neće gubiti.

Fleksibilnost - Sigurnost - Isplativost

Korisnik vašeg doma za starije je vaš fokus. Iz tog smo razloga u program uključili sve neophodno što je potrebno za evidenciju o skrbi. Sav medicinski i sanitetski materijal te njihova stanja možete voditi u programu. Medicinska, sestrinska i ostala dokumentacija jednostavno može biti pohranjena u kartonu korisnika. Po potrebi je brzo i lako dostupna za ispis ili slanje emailom. Nama nije važno imate li 5 ili 500 korisnika. Plaćate cijenu za kategoriju doma kojoj pripadate. Uostalom, uvijek možete isprobati DEMO programa prije nego se odlučite za kupovinu.

Započnite digitalnu revoluciju


1

Jednostavnost

Odaberite jednu od ponuđenih opcija. Mjesečno plaćanje ili ostvarite dodatan popust na plaćanje godišnje licence. U tom slučaju imate dva mjeseca besplatnog korištenja programa.
2

Brzina i efikasnost

Kako bismo vam omogućili što skoriji početak rada, unijeli smo osnovne neophodne informacije. Na vama je da upišete djelatnike i korisnike.
3

Prilagodljivost

Vaš program je samo vaš. Možemo ga prilagoditi vašim potrebama ukoliko je to potrebno. Iako smatramo da smo pokrili većinu toga što je neophodno za rad doma.

Moćna aplikacija u vašem džepu

Bez obzira gdje se nalazili i kojim uređajem pristupali, vaš program je uvijek s vama. Sve opcije su pregledne i dostupne putem pametnih mobitela ili tableta. Budite u tijeku sa svim dešavanjima u vašem domu za starije. Ako baš morate, i na odmoru možete imati kontrolu!