Dobrodošli na Dom.hr.
Korištenjem stranica Dom.hr prihvaćate Opće Uvjete korištenja, bez obzira da li ste registrirani Član ili neregistrirani posjetitelj. Ukoliko želite postati član te koristiti usluge Dom.hr servisa, pročitajte ostala poglavlja Uvjeta korištenja te ukoliko se slažete nastavite sa procesom registracije koje vam može omogućiti administrator.

1. Uvjeti za registraciju.
Morate imati 18 ili više godina za registraciju na ili korištenje Dom.hr.

2. Prekid Članstva.
Završetkom procesa registracije postajete ponopravni Član. Svoj profil Člana možete obrisati, ugasiti ili poništiti bilo kada, iz bilo kojeg razloga u postavkama Svoje stranice, ili obavjestite Administratora Dom.hr slanjem Emaila. Također Dom.hr može bez pojašnjenja ugasiti Vaš korisnički račun bilo kada, i iz bilo kojeg razloga koji nije dužan objašnjavati. Ukoliko Administrator ugasi Vaš korisnički račun prije samog čina poslat će Vam obavjest o povredi Uvjeta korištenja ovog servisa. Čak i nakon gašenja Vašeg korisničkog računa na snazi ostaje ovaj Uvjet korištenja za neregistrirane posjetitelje.

3. Tko može biti Član.
Servis Dom.hr je za fizičke i za pravne osobe.  Ilegalne, nezakonite i protupravne radnje poput prikupljanja Korisničkih imena, Email adresa, slanja masovnih poruka Članovima koje sadrže marketinške poruke bit će sankcionirane trajnom zabranom pristupa servisu.

4. Vlasništvo sadržaja Dom.hr.
Dom.hr ne polaže pravo cjelokupnog vlasništva nad objavljenim sadržajem. Servis sadrži materijale koji su zaštićeni od kopiranja, stoga je zabranjeno bez dozvole Administratora ili vlasnika oglašenog objekta kopirati, modificirati, objavljivati, proslijeđivati, distribuirati, prikazivati ili prodati bilo koju informaciju objavljenu na Dom.hr

5. Sadržaj objavljen na Dom.hr
a. Podrazumjeva se da Dom.hr u svakom trenutku može pregledati poslani sadržaj, isti obrisati, bilo da se radi o fotografiji, filmu ili tekstu. Naravno ukoliko taj sadržaj podliježe zaštićenom autorskom pravu, ilegalan je, ili vrijeđa ostale Članove po bilo kojoj osnovi sadržaj neće biti objavljen.
b. Podrazumjeva se da ste odgovorni za sadržaj koji objavljujete, ili ste dali dozvolu administratoru da objavi umjesto vas.
c. Slanjem sadržaja na javni dio Dom.hr, automatski prestaje Vaše vlasništvo nad istim, garantirate time da imate pravo poslati isti sadržaj na Dom.hr i odričete se zahtjeva za nadoknadom bilo u novčanom iznosu ili nekim drugim oblikom naknade za korištenje objavljenog.
d. Slijedeći sadržaj je Ilegalan i Zabranjeno je njegovo objavljivanje kao i slanje takvog materijala drugim Članovima. Dom.hr zadržava pravo istražiti i poduzeti sve potrebne radnje Čak i narušavanjem privatnosti kako bi se otkrio Član koji ne poštuje uvjete. Sa Članovima koji se oglušuju na upozorenja Administratora bit će isključena komunikacija sa ostalim Članovima, te slijedi i zabrana pristupa stranici Dom.hr, uz prethodno gašenje korisničkog računa.

Takvim sadržajem se smatra:
• izuzetno agresivno ponašanje, sadržaj ili tekstovi koji potiču rasizam, fanatizam, mržnju ili fizičko ozlijeđivanje bilo koje vrste usmjereno grupi ili pojednicu
• uznemiravanje koje je konstantno usmjereno prema jednoj osobi ili grupi
• slanjem junk maila, lanaca mailova, tzv. lanac sreće, slanje velike količine poruka spam
• objavljivanje informacija za koje znate da nisu točne
• objavljivanje autorskim pravima zaštićene računalne programe, filmove, glazbu ili tekst
• objavljivanje lozinki i linkova na stranice koje su zaštićene (stranice koje nemaju linkove iz menija)
• objavljivanje sadržaja u kojima su osobe mlađe od 18 godina
• objavljivanje informacija o osobama koje su mlađe od 18 godina
• objavljivanje informacija ili priručnika koji za temu imaju pravljenje ili nabavku oružja, računalnih virusa ili povrede privatnosti pojedinca
• udruživanje u piramide, poticanje na udruživanje u iste ili udruživanje u lance sreće.

e. Dom.hr podliježe zakonskim normama, stoga se zakonske norme prenose i na Članove.
f. Zabranjeno je objavljivati Email adrese, ulice stanovanja, brojeve mobitela i internet na stranicama koje nisu za to predviđene.
g. Zabranjeno je slanje marketinških poruka ostalim Članovima kroz sustav poruka i formulara za kontaktiranje.

6. Copyright
Zabranjeno je kopiranje sadržaja stranica Dom.hr na bilo koji drugi medij ili internet stranicu.

7. Broj korisničkih računa.
Dopušteno je imati samo 1 korisnički račun na Dom.hr. O tome na koji način možemo spriječiti višestruku registraciju pročitajte u Privatnost Podataka.

8. Odnos sa drugim Članovima.
Svaki Član je odgovoran za komunikaciju sa ostalim Članovima. Dom.hr.zadržava pravo prekinuti komunikaciju ukoliko ona vrijeđa ove uvjete korištenja.

9. Privatnost podataka.
U sustavu Uvjeta korištenja se nalazi i Privatnost Podataka. Korištenjem stranice Dom.hr prihvaćate i stavke iz Privatnost Podataka.

10. Odricanje odgovornosti.
• Dom.hr nije odgovoran za sadržaj koji Članovi objavljuju a koji nije u skladu sa Uvjetima korištenja.
• Dom.hr nije odgovoran za pojedinačno ponašanje Članova, čak i kada su offline, odnosno nisu na stranici a registrirani su (tu se smatra sadržaj koji su objavili).
• Dom.hr nije odgovoran za prekid komunikacije uzrokovan tehničkom greškom.
• Dom.hr nije odgovoran za tehnička oštećenja računalne opreme, komunikacijskih linija ili programa koje koristite tijekom korištenja Dom.hr servisa.
• Dom.hr nije odgovoran za moguće ozljede, fizičke povrede, nastanak bolesti, trajnih oštećenja ili smrt koji mogu biti prouzrokovani korištenjem servisa Dom.hr
• Dom.hr nije odgovoran za moguće sukobe koji mogu nastati u stvarnom životu korištenjem servisa Dom.hr
• Dom.hr ne garantira niti obećava poseban rezultat koji bi trebao nastati korištenjem stranice i servisa Dom.hr

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte na email netbit@netbit.hr

Dom.hr je trademark Tvrtke NetBIT j.d.o.o. i ne smije se koristiti u drugom konteksu.