Obiteljski dom GRADAC

Naše stručno medicinsko osoblje brine se o korisnicima našeg Doma 24 sata na dan, 7 dana u tjednu u skladu sa uputama doktora opće medicine, doktora specijalista te po pravilima medicinske struke.

Obiteljski dom za starije i nemoćne osobe GRADAC

U Karlovcu, u naselju Gradac, svega 5 kilometara udaljen od centra grada smjestio se Obiteljski dom za starije i nemoćne osobe “Gradac”. Okružen zelenom oazom, objekt je adekvatno uređen i potpuno prilagođen za smještaj starijih i nemoćnih osoba u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama te apartmanima. Prostrane sobe i apartmani, sanitarni prostori prilagođeni starijim i teško pokretnim osobama, te dnevni boravak i blagavaona površine 35 m2 nude apsolutni komfor.

Naš dom za starije i nemoćne osobe opremili smo kvalitetnom medicinskom opremom (bolnički kreveti, rukohvati, hodalice, invalidska kolica, aparati za kisik, aparati za fizikalnu terapiju…), ali i kvalitetnim i stilskim namještajem kako bi Vaš boravak u našem domu bio užitak.

O osobama smještenim u našem domu brine se mladi i iskusni tim zdravstvenih djelatnika među kojima su medicinska sestra, njegovatelji i visoki fizioterapeut, a redovito u kućnu posjetu dolazi i obiteljski liječnik.

Svim korisnicima doma poslužujemo kvalitetnu domaću hranu prilagođenu zdravstvenom stanju i posebnim potrebama (klasična prehrana, dijetna prehrana, dijabetička prehrana…). Našim korisnicima osigurano je minimalno 5 obroka dnevno (3 glavna obroka i 2 međuobroka) kao i napitci (voda, čaj, kava, kapučino…).

  • Klijent Dom Gradac
  • Adresa Sisačka 68
  • Grad Karlovac

  • Telefon +385 47 804 627
  • obiteljski.dom.gradac@gmail.com
  • Radno vrijeme 24/7