ORHIDEJA VITA – dom za starije

Obiteljski dom Orhideja osnovan je u svibnju 2012.godine.

Obiteljski dom Orhideja osnovan je u svibnju 2012.godine. Osnovali su ga supružnici Mirjana Šimunić-Pezelj, dr. med. i Nikola Pezelj oecc.

Motiv osnivanja bio je dugogodišnji rad dr. Šimunić-Pezelj Mirjane u Domu za stare i nemoćne Loborgrad, gdje je stekla veliko iskustvo u radu sa osobama treće dobi.

Dom se nalazi u samom centru Zlatara pa su trgovine, crkva, knjižnica… smještene na 500-tinjak m od Doma.

Na prostoru od 500 m2 uređen je prostor za boravak 20 osoba. Dnevni boravak, blagovaona i zimski vrt ima oko 110 m2.Sve sobe, kao i dnevni boravak imaju LCD televizore, priključen je Max TV, internet … te su smještene u jednoj etaži. Kuhinja i praonica rublja nalaze se u suterenu te tako osiguravaju mir korisnicima doma. Uređen je i posebni prostor za pušače.

O korisnicima Doma brigu vode vlasnici, njegovateljice medicinsko osoblje doma te medicinsko osoblje Poliklinike Medirad za internu medicinu , ginekologiju, radiologiju, psihijatriju, medicinu rada te medicinsko biokemijski laboratorij koja se nalazi u istom objektu .Sve usluge Poliklinike uključene su u cijenu smještaja tako da je dostupnost zdravstvene zaštite na visokoj razini.

Lijepo uređeni vrt ograđen je visokom zimzelenom ogradom, pa se tako u centru grada može uživati u miru i zelenilu.

Cilj nam je osigurati ne samo njegu i skrb kroz 24 sata dnevno nego kvalitetan život sa dosta sadržaja te uključiti korisnike doma u planiranje o izletima, raznim zabavnim aktivnostima , o prehrani …

Oko nas se u blizini nalazi nekoliko toplica sa termalnim ljekovitim izvorima, kao i poznato Marijansko svetište Marija Bistrica, koji omogućuju česte dnevne izlete, zabavu i rekreaciju.

  • Klijent Dom za starije - ORHIDEJA VITA
  • Adresa Martinečka 7
  • Grad 49250 Zlatar

  • Telefon +385 49 467 923
  • Email info@domorhideja.hr
  • Radno vrijeme 24/7